Lactaattest

Met een inspanningstest kunnen jouw fysiologisch profiel, conditie en trainingszones worden bepaald. De inspanningstest (op de fiets of loopband) met hartslag- en lactaatmeting vormt de basis voor een persoonlijke trainingsaanpak.

 

Er wordt steeds gestart met een intakegesprek zodat de trainingsgeschiedenis, verwachtingen en doelen in kaart worden gebracht.

 

Wat neem je mee?

  • Geschikte sportkledij
  • Hartslagmeter (met sporthorloge/fietscomputer)
  • Handdoek
  • Drinken
  • Eigen fiets (bij fietstest)

 

Belangrijk!

Vul vooraf de vragenlijst op sportkeuring.be in. Enkel bij een groene score wordt de inspanningstest opgestart (of bij het voorleggen van een sportmedisch attest).

Looptest

De lactaattest wordt afgenomen op de loopband. Via een specifiek protocol wordt de snelheid stelselmatig verhoogd. Bij iedere stap volgt er een meting. Op deze manier worden de aerobe en anaerobe drempel bepaald en trainingszones vastgelegd. De resultaten worden na de test besproken. Het testverslag wordt achteraf per mail doorgestuurd.

 

Prijs: €120

Fietstest

De lactaattest wordt afgenomen op de eigen fiets. Via een specifiek protocol wordt het wattage stelselmatig verhoogd. Bij iedere stap volgt er een meting. Op deze manier worden de aerobe en anaerobe drempel bepaald en trainingszones vastgelegd. De resultaten worden na de test besproken. Het testverslag wordt achteraf per mail doorgestuurd.

 

Prijs: €120

Fietstest Pro

De lactaattest wordt afgenomen op de eigen fiets. De Fietstest Pro is idem aan de Fietstest, maar wordt uitgebreid met een VLaMax meting. VLaMax is een belangrijke parameter bij het optimaliseren van de trainingen en prestaties. De resultaten worden na de test besproken. Het testverslag wordt achteraf per mail doorgestuurd.

 

Prijs: €160

Veldtest 

De veldtest wordt afgenomen op locatie. Het protocol is afhankelijk van de wensen van de sporter(s). Veldtesten kunnen alleen of in groep worden afgenomen. Contacteer me om de mogelijkheden te bespreken.

 

Prijs: Op aanvraag